Binnenschilderwerk

Schilderwerk aan de binnenkant van uw pand of woning is bij mij in vertrouwde en ervaren handen. Schilderwerk aan kozijnen, deuren, plinten, trappen, vloeren of complete keukens is bij ons in vertrouwde en ervaren handen. Wanden en plafonds werk ik strak en stijlvol af met het gewenste product. Afplakken, plamuren, schuren, grondverven, verfspuiten, schilderen of lakken? Ik ga altijd voor een optimaal eindresultaat.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk wordt verricht aan kozijnen, deuren, goten en andere gevelelementen. In sommige gevallen valt daar ook het schilderwerk aan gemetselde of gestucadoorde muren of schilderwerk aan schutting en overige tuinelementen. Afgezien van bescherming heeft buitenschilderwerk ook een esthetische functie doordat het kleurgebruik en de glansgraad voor een belangrijk deel de uitstraling van uw bezit bepalen.

Behangwerk

Ik verzorg behangwerk voor alle soorten panden, van woningen en kantoren tot winkels, bedrijfspanden en scholen. Ik heb ruime ervaring met verschillende types behang en zorg voor strak behangwerk. Kwaliteit en levensduur staan bij ons voorop.

Ruiten reiniging

Moeten de ramen van uw woning of bedrijf dringend een beurt krijgen? Bespaar dan tijd en moeite en schakel mij in! Ik kom zo snel mogelijk bij u langs. Ik ga voor niets minder dan perfectie en garandeer u een schitterend resultaat waar u lang van kunt genieten.

Dakgoten reiniging

In een land waar het zoveel regent als in ons land, liggen dakgootverstoppingen en waterschades aan uw woning op de loer. Met regelmatige onderhoudsreiniging en inspectie van de dakgoten van uw woning voorkomt u onnodig ongerief en vermijd u bovendien schades.